Известие

Collapse
No announcement yet.

Айде и аз със ксенон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Айде и аз със ксенон

и аз съм оборудван вече големи ама много ГОЛЕМИ благодарности на пешко (dudeslav) Мерси много пешка в неделя ще пиинем по едно по две
    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

честито колега
    как е с новите "очи"?
    виждат ли се дупките от далече
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

Честито и от мен. Пусни някоя снимка да видим как е. Какъв цвят са?
      Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
      EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
      EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Честито и от мен добре че дойдох навреме да помогна пак извинение че се забавих ама неможах да се оправя...
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

светят мн добре 6000к води се диамантено бяло ще кача и снимки по натам ама си заслужава като цялоиначе митаче глоба имаш наложена да дадеш на мене и на пешко по едната крушка от ксенона на дългите
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
            светят мн добре 6000к води се диамантено бяло ще кача и снимки по натам ама си заслужава като цялоиначе митаче глоба имаш наложена да дадеш на мене и на пешко по едната крушка от ксенона на дългите
            ама ако ми вземете на мен и за халогените Неможе ли да мина само с почерпка
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
              ама ако ми вземете на мен и за халогените Неможе ли да мина само с почерпка
              ееее добре де ще платиш Банкета
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Честито колега!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Честито, градски, много плевенчанки да осветиш!
                  Няколко дни съм си в Плевен и гледай да не ме заслепяваш, че ще ти яде гъзът баница!
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                  X